RSS

Term and Condition

This slideshow requires JavaScript.

PRODUCT COVER

1. All product cover in North Side (Kedah, Perlis & Penang)

2. Except Gubahan Hantaran not cover in Area Klang & Selangor.

 

ORDERING

* to ensure that your orders will made on time, please read below

1. For “Gubahan Hantaran” & Special Occasion, please place your orders 2 months ahead

2. For Sugarbox , Chocolate & Cupcakes categories, please place your orders 2 weeks ahead

3. For birthday cake, wedding cake & fondant cake categories, please place your orders 1 months ahead

DELIVERY

1. No delivery service, it’s a self-collected at our premise.

2. Only consider delivery for special function request by customer

*Delivery charges will apply accordingly

 

PAYMENT

1. A 50% deposit is required upon confirmation of order for Area Klang & Selangor

2. Balance payment must be cleared upon collection

3. Modes of payment : Cash / Direct transfer into Maybank account or CIMB account

CANCELLATION

1. Any cancellation please update 5 days before the confirmation or else confirmation will be subjected to 10% cancellation fee.

 
 

Inner Lengan 2 in 1

New look for Inner – Kali nie inner lengan sahaja, cuma menutupi bahagian Lengan serta belakang bahu.

Image

Selalunya kan, kalau kita pakai baju lengan pendek kita sarung je sarung lengan kan. Kekadang tu sarung lengan tu akan turun kebawah dan nmpk la sedikit lengan kita. So, sekarang dengan adanya inner lengan 2 in 1 ni, kita dah tak risau nak pakai baju lengan  pendek @ lengan 3 siku bila keluar. Satu lagi bestnya rasa macam tak pakai baju 2 lapis & rasa badan tu free jer, sbb inner ni cover separuh bahagian bahu

Kenapa dia panggil inner 2 in 1 sebab inner ni boleh digayakan dengan 2 cara, selain boleh dipakai di dalam T-Shirt ia juga boleh dipakai di Luar T-shirt.

Material dia 100% cotton, sedap di pakai!

Image

Free Size – RM15

Sesuai untuk pemakai XS, S, M

 

Plus Size – RM18

Sesuai untuk pemakai L, XL

 

KAIN TAK PANAS!

Available colour:

Free size

Black – 4 pcs

White – 3 pcs

Dark Brown – 4 pcs

 

Plus size

Black – 5 pcs

White – 3 pcs

 

Harga include postage! Harga Pasaran RM 19.00 . Cepat2 stok yang tinggal seperti di atas sahaja.

Boleh PM saya 013-3706112

Image

 
Leave a comment

Posted by on 29 June 2013 in Hantaran

 

CupCake Design

Sebarang pertanyaan tempahan boleh contact Pn. Khairati Ismail 012-4949017. Cupcake _ 10/12/12

n003

n004

n005_07122012

9

20Enjoy viewing guys & jangan lupa drop for orders.

 
Leave a comment

Posted by on 10 December 2012 in Cup Cake

 

Sugarbox Design

Sebarang pertanyaan tempahan boleh contact Pn. Khairati Ismail 012-4949017
Enjoy viewing guys & jangan lupa drop for orders.

sugarbox latest post on 10/12/12

sb005

sb006

sb009

sb010

sb011

sb015

sb019_07122012

 
Leave a comment

Posted by on 10 December 2012 in Sugarbox

 

Wedding Cake

Jom kita lihat latest design cake yang di tempah oleh customer!

Fondant Cake_006

Fondant Cake_022

Fondant Cake_023

Fondant Cake_026

Fondant Cake_034

Fondant Cake_035

Fondant Cake_036

Fondant Cake_037

Fondant Cake_038

Fondant Cake_047

Fondant Cake_048

Fondant Cake_049

002_07122012

003_07122012

004_07122012

 
Leave a comment

Posted by on 10 December 2012 in Wedding Cake

 

Kini anda boleh mengikuti kami di ..

Harap maklum. kami tidak sempat untuk maintain kan blog ini, banyak order-order customer perlu d siapkan. Kini anda boleh mengikuti perkembangan design FondantCraft Cake di facebook, sila “LIKE” untuk dapatkan update terbaru dari kami.

Dijemput anda semua ke FanPage ini Image
http://www.facebook.com/pages/FondantCraft-Cake/223870944341619?sk=app_106171216118819

 
Leave a comment

Posted by on 7 September 2012 in Hantaran

 

Business Hours

1. For North Side (Kedah,Perlis & Penang)

Working Days : Sunday – Thursdays

upon appointment between 6.30pm until 7.00pm

Weekdays Friday & Saturday

10.00am until 6.30pm

 

2. For Klang & Selangor

Only Weekdays Saturday & Sunday

 10.30am – 7.00pm

 
Leave a comment

Posted by on 5 March 2012 in Business Hours